ΓΙΑ ΤΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φρόντισε κι εσύ το περιβάλλον, μειώνοντας το ανθρακικό σου αποτύπωμα και ενισχύοντας την κυκλική οικονομία. Πώς; Δες όλες τις δράσεις μας και κάνε το δικό σου React για το Περιβάλλον.

Ανακύκλωσε τις μικρές και μεγάλες συσκευές σου

Στον Κωτσόβολο, μπορείς να ανακυκλώσεις τις μικρές συσκευές σου στους ειδικούς κάδους στα καταστήματά μας, ή να μας καλέσεις για να παραλάβουμε και να ανακυκλώσουμε τη μεγάλη σου συσκευή. Μάλιστα, επιβραβεύουμε την πράξη σου, μετρώντας πάνω από 250 χιλ. Green vouchers κάθε χρόνο.

Σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., έχουμε ανακυκλώσει +25 χιλ. τόνους συσκευών από το 2020, διαχειριζόμαστε πάνω από το 50% των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του κλάδου μας και είμαστε περήφανα ο Νο.1 Ανακυκλωτής Συσκευών στην Ελλάδα.

Περισσότερα εδώ

Κατανάλωσε λιγότερη ενέργεια

Άλλαξε όλες τις λάμπες σου σε LED, κλείσε τα φώτα όταν βγαίνεις από ένα δωμάτιο και βγάλε τις συσκευές από την πρίζα όταν δεν τις χρησιμοποιείς. Σκέψου ότι στον Κωτσόβολο, αλλάξαμε όλες τις λάμπες στα γραφεία και τα καταστήματά μας σε LED και πετύχαμε 75% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις λάμπες φθορισμού.

Μείωσε τους ρύπους στην καθημερινότητά σου

Άσε το αυτοκίνητο και πάρε τα μέσα ή μετακινήσου με τα πόδια για κοντινές αποστάσεις ή ακόμα καλύτερα, προτίμησε ένα ηλεκτρικό όχημα. Σκέψου ότι στον Κωτσόβολο, ενσωματώνοντας ηλεκτρικά ποδήλατα στις παραδόσεις μας στο κέντρο της πόλης, πετύχαμε 94% λιγότερους ρύπους σε σχέση με τα συμβατικά vans, ενώ στόχος μας είναι η 100% αντικατάσταση όλων των συμβατικών οχημάτων μικρού μεγέθους με ηλεκτροκίνητα vans. Προσφέρουμε ακόμα και θέσεις parking για φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος.

Μείωσε τη χρήση χαρτιού

Πριν χρησιμοποιήσεις χαρτί, σκέψου αν όντως το χρειάζεσαι. Στον Κωτσόβολο, έχουμε ψηφιοποιήσει το διαφημιστικό μας φυλλάδιο, παρέχουμε digital αποδείξεις και χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο υλικό στο 100% των συσκευασιών των μεγάλων συσκευών μας.

Επισκεύασε τη συσκευή σου, μην την πετάξεις

Δώσε τη συσκευή σου για επισκευή, μπορεί να γίνει σαν καινούργια και να μην χρειαστεί να την πετάξεις. Σκέψου ότι στον Κωτσόβολο, έχουμε ένα επισκευαστικό κέντρο >4000τ.μ. για επισκευές και διαχείριση ανταλλακτικών, καθώς και 60 service points στα καταστήματά μας, που εκτελούν αμέτρητες επισκευές ετησίως.

Δώσε δεύτερη ζωή στις συσκευές σου

Έχεις κουζίνα, ψυγείο ή πλυντήριο που δεν χρειάζεσαι; Γιατί να το έχεις να κάθεται στο υπόγειο ή να το πετάξεις; Στον Κωτσόβολο, θα βρεις το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», μέσω του οποίου μπορείς να δωρίσεις τη συσκευή σου σε μία οικογένεια που την έχει ανάγκη.

Περισσότερα εδώ

Προς το παρόν, η δράση «Δεύτερο Σπίτι» ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Αντάλλαξε το παλιό σου smartphone για να πάρεις ένα καινούργιο

Αν θέλεις να πάρεις καινούργιο smartphone, μπορείς να το κάνεις με την υπηρεσία Trade in, μία υπηρεσία ανταλλαγής, που δίνει μία δεύτερη ζωή σε κάθε smartphone, προωθώντας την κυκλική οικονομία, ενώ παράλληλα σου δίνει νέα συσκευή σε καλύτερη τιμή.

Περισσότερα εδώ

Προς το παρόν, η υπηρεσία «Trade In» ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

X
X