ΓΙΑ ΤΟΝ
ΑΝΘΡΩΠΟ

Απαίτησε περισσότερα από εργοδότες, συνεργάτες, από κάθε συνάνθρωπο και προώθησε τη συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης, τη συμπερίληψη, τη φροντίδα και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Πώς; Δες όλες τις δράσεις μας και κάνε το δικό σου React για τον Άνθρωπο.

Γίνε αιμοδότης και σώσε μία ζωή

Χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο, δίνοντας αίμα ως αιμοδότης. Όχι μόνο θα βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά θα λάβεις κι εσύ βοήθεια αν το χρειαστείς. Στον Κωτσόβολο, διοργανώνουμε αιμοδοσίες για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διαθέτουμε για τις ανάγκες των ανθρώπων μας.

Στήριξε ψυχολογικά τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου

Στις μέρες μας, η ψυχολογική στήριξη είναι πιο σημαντική από ποτέ, γι’ αυτό, πρόσεξε τους γύρω σου ή ζήτησε τη στήριξη που χρειάζεσαι. Στον Κωτσόβολο, παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη με εξειδικευμένους ψυχολόγους για τους ανθρώπους μας και τους συγγενείς τους, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Φρόντισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου

Βάλε στην καθημερινότητά σου την άσκηση και δώσε μία ανάσα ευεξίας στον εαυτό σου αλλά και στους αγαπημένους σου. Στον Κωτσόβολο, συνεργαζόμαστε με κέντρα γυμναστικής, διοργανώνουμε και προωθούμε ομαδικές δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, η ορειβασία και φροντίζουμε για τη σωματική ευεξία των ανθρώπων μας.

Ενδυνάμωσε τον οργανισμό σου

Ανακάλυψε τρόπους για να κόψεις το κάπνισμα αλλά και να κάνεις πιο ποιοτικό ύπνο και φρόντισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Στον Κωτσόβολο, παρέχουμε υποστήριξη σε ανθρώπους μας που δυσκολεύονται στον ύπνο και στη διακοπή του καπνίσματος.

Προστάτεψε την υγεία σου αλλά και των αγαπημένων σου

Μερίμνησε για την υγεία σου αλλλά και των αγαπημένων σου, μέσα από το κατάλληλο πρόγραμμα. Στον Κωτσόβολο, ασφαλίζουμε τους ανθρώπους μας σε ένα ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης, μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διασφάλισε το μέλλον σου αλλά και των αγαπημένων σου

Φρόντισε το μέλλον σου αλλά και των αγαπημένων σου, με το κατάλληλο πρόγραμμα συνταξιοδότησης. Στον Κωτσόβολο, δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε μας άνθρωπο να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης, σε συνεργασία με τη Generali Ασφαλιστική.

Αναζήτησε διατροφολογική υποστήριξη

Βάλε τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητά σου και φρόντισε τον οργανισμό σου. Στον Κωτσόβολο, προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές από εξειδικευμένους διατροφολόγους, στους ανθρώπους μας και τους συγγενείς τους.

Καθοδήγησε τη νέα γενιά

Ενδυνάμωσε τη νέα γενιά, με όποιον τρόπο μπορείς. Στον Κωτσόβολο, προσφέρουμε επαγγελματική καθοδήγηση στα παιδιά των ανθρώπων μας, ώστε να αποκτήσουν μία καλύτερη εικόνα του λειτουργικού μοντέλου μίας εταιρείας, που μπορεί στο μέλλον να γίνουν μέρος της.

Αναζήτησε Προγράμματα Οικονομικής Υποστήριξης που μπορεί να σε διευκολύνουν

Αναζήτησε προγράμματα που μπορεί να σε διευκολύνουν, σε περίτπωση ανάγκης. Στον Κωτσόβολο, παρέχουμε οικονομική υποστήριξη στους ανθρώπους μας, μέσω προγραμμάτων δανείων και επιχορηγήσεων

Στήριξε τους συνανθρώπους σου, με κάθε ευκαιρία

Υποστήριξε ενεργά κάθε άνθρωπο, με κάθε ευκαιρία, όπως μία παγκόσμια ημέρα. Στον Κωτσόβολο, υποστηρίζουμε ενεργά κάθε παγκόσμια ημέρα που αφορά ιατρικές παθήσεις, όπως η ημέρα της καρδιάς, η ημέρα κατά του διαβήτη και όχι μόνο, μέσα από ποικίλες δράσεις.

Απαίτησε σεβασμό στη διαφορετικότητα από όλους

Μην αφήνεις κανέναν να ορίζει ποιος είσαι. Στον Κωτσόβολο, έχουμε υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, σε συνεργασία με την Diversity Charter by Kean, με σκοπό την προώθηση της διαφορετικότητας στο φύλο, στην ηλικία, στη φυλή, στην αναπηρία, στην εθνική καταγωγή και στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

X
X