ΓΙΑ ΤΗΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να αλλάξεις την κοινωνία μας προς το καλύτερο, ενδυναμώνοντας όλους τους ανθρώπους. Πώς; Δες όλες τις δράσεις μας και κάνε το δικό σου React για την Κοινωνία.

Κάνε τα πάντα για να έχουν όλοι πρόσβαση στην τεχνολογία χωρίς εμπόδια

Ενίσχυσε κι εσύ την προσβασιμότητα για όλους τους ανθρώπους, προσέχοντας πού παρκάρεις, αντιδρώντας όταν κάποιος παρκάρει σε ράμπα και με όποιον άλλον τρόπο μπορείς. Μπορείς να δεις το πρόγραμμά μας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», που εξασφαλίζει ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, για άτομα με κάθε είδους αναπηρία. Μέσα από το πρόγραμμα, έχουμε αναβαθμίσει καταστήματά μας σε προσβάσιμα για ΑμεΑ και για άτομα στο φάσμα του αυτισμού, έχουμε αναπτύξει ένα website με ειδικο μενού προσβασιμότητας, που περιέχει περισσότερα από 3.100 προϊόντα με υποστηρικτικές τεχνολογίες και όχι μόνο.

Περισσότερα εδώ

Δώρισε τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι σε κάποιον που την έχει ανάγκη

Έχεις κουζίνα, ψυγείο ή πλυντήριο που δεν χρειάζεσαι; Γιατί να το έχεις να κάθεται στο υπόγειο ή να το πετάξεις; Στον Κωτσόβολο, θα βρεις το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», μέσω του οποίου έχουμε βοηθήσει πάνω από 1700 οικογένειες. Δώρισε κι εσύ τη συσκευή σου σε μία οικογένεια που την έχει ανάγκη.

Περισσότερα εδώ

Προς το παρόν, η δράση «Δεύτερο Σπίτι» ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Γίνε εθελοντής για καλό σκοπό

Αφιέρωσε όσο χρόνο μπορείς, δεν έχει σημασία πόσο, στον εθελοντισμό, διαλέγοντας δράσεις που σου ταιριάζουν. Σκέψου ότι στον Κωτσόβολο, εδώ και 10 χρόνια, διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε πάνω από 11.000 εθελοντικές δράσεις. Όπως τις «Ημέρες καλής πράξης», τη μεγαλύτερη εθελοντική ενέργειά μας, όπου όλοι οι άνθρωποί μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, προσφέροντας στις τοπικές κοινωνίες. Ή όπως η συνεργασία μας με τον Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και η υποστήριξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε μία οικογένεια τα Χριστούγεννα», της εκστρατείας «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», καθώς και δωρεές στους μαθητές του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου.

Στήριξε τις δράσεις που αποσκοπούν σε έναν καλύτερο κόσμο

Υπάρχουν πάρα πολλοί οργανισμοί, μέσα από τους οποίους μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ. Στον Κωτσόβολο, συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε έμπρακτα το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Make a Wish Ελλάδος και η ΕΛΕΠΑΠ και σε καλούμε να κάνεις το ίδιο. Μπορείς, όμως, να στηρίξεις και τους συνανθρώπους σου όταν σε χρειαστούν. Στον Κωτσόβολο, ενισχύσαμε τους πυρόπληκτους στις κοινότητες Ορά & Αρακαπά στην Κύπρο, με δωροεπιταγές αξίας 20.000€ σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και όχι μόνο.

Ντύσε το δώρο σου για καλό σκοπό

Κάνε το καλό, με κάθε ευκαιρία. Στον Κωτσόβολο, αγοράζοντας συσκευασίες δώρου, στηρίζεις κι εσύ τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στην Ελλάδα και την Οργάνωση Παραπληγικών στην Κύπρο.

Κάνε το καλό, ακόμα και στο gaming σου

Παντού μπορείς να βρεις τρόπους για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Για παράδειγμα, στον Κωτσόβολο, μπορείς να παίξεις με τον αγαπημένο gamer Fifanoid και όσο πιο πολλά challenges ολοκληρώσετε, τόσο πιο μεγάλο ποσό χαρίζουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Μοίρασε τη γνώση σου, σε όσους τη χρειάζονται

Με την τεχνολογία να παίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, μπορείς κι εσύ να ενισχύσεις συνανθρώπους μας, ακόμα και απλώς μοιράζοντας τη γνώση σου. Στον Κωτσόβολο, σε συνεργασία με το Support CY στην Κύπρο, έχουμε εξοπλίσει το SupportCy house με συσκευές τεχνολογίας, έχουμε παραδώσει tablets σε μαθητές της Σχολής Ομόδους και έχουμε γίνει χορηγοί του VirtualSantaCY, συνεισφέροντας με Χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδικές κρατικές στέγες.

X
X